Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Çig borek - Halvemaanvormige deeghapjes met rundvlees en chilipeper
- Ingrediënten:
- bloem, chilivlokken, citroensap, ei, ijsblokjes, plantaardige olie, rundergehakt, ui en yoghurt
- Keuken:
- Turks / Argentijns
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bot, boter, bouillon, citroensap, ei, knoflook, kurkuma, lamsvlees, melk, nootmuskaat, olie, paprikapoeder, peper, plantaardige olie, rode paprika, rundvlees, tomatenpuree, ui, vlees, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept van Oh My Dish:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van De Hippe Vegetarier: