27 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: botereigehaktknoflookkruidenmaïzenamelkolieolijfoliepaneermeelpankopaprikapoederparmezaanse kaaspeperpeterselieroomslagroomsuikertijmtuinkruidenuizout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Koude romige soep met sint-jakobsschelpen

Ingrediënten:
bieslook, bloem, droge witte vermouth, droge witte wijn, eidooier, kerriepoeder, kervel, knoflook, laurier, melk, peperkorrels, peterselie, room, sint-jakobsschelpen, slagroom, tijm, ui, venkelzaad, water, witte peper, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Velouté de Saint-Jaques - Romige soep met sint-jakobsschelpen

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, droge witte vermouth, droge witte wijn, eidooier, kerriepoeder, kervel, knoflook, laurier, melk, peperkorrels, peterselie, sint-jakobsschelpen, slagroom, tijm, ui, venkelzaad, water, witte peper, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Quiche met amandelbodem en spinazie

Ingrediënten:
ei, amandelmeel, olijfolie, bieslook, eieren, bloem, boter, gehakt, jonge spinazie, kerstomaat, kokosolie, olijfolie, paprikapoeder, rode paprika's, rode pepervlokken, zout, volle kokosmelk, water en zwarte peper

Een recept uit Arjen Woudenberg - The Last Waltz

Diner / voorgerecht uit The Last Waltz:

Konijnenkroketten

Ingrediënten:
bloem, citroensap, dikke witte saus, ei, konijnenvlees, paneermeel, sjalot, verse bieslook, versgemalen zwarte peper, water en zout

Keuken:
Europees / Hollands
Soort:
wild / frituur
Een recept uit Kay Halsey - Hapjes

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:

Blauwschimmelkaasbolletjes

Ingrediënten:
blauwschimmelkaas, bloem, boter, ei, frituurolie, mosterdpoeder, patentbloem, peper, verse bieslook, water en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vegetarisch / frituur / kaas
Een recept uit Kay Halsey - Hapjes

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:

Garnalengougères

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, garnalen, gemalen nootmuskaat, mayonaise, verse bieslook, versgemalen zwarte peper, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:

Blini met kaviaar - blini and caviar

Ingrediënten:
bloem, boekweitmeel, boter, droge gist, ei, kaviaar, melk, olie, suiker, verse bieslook, water, zout en zure room

Keuken:
Russisch / Amerikaans
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vis
Een recept uit  - Patisserieboek

Snack of tussendoortje uit Patisserieboek:

Bitterballen

Ingrediënten:
boter, eidooier, eiwit, kruiden, paneermeel, patentbloem, peperkorrels, room, selderij, water, wortel en zout

Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Bijgerecht uit Kooktechnieken:

Schupfnudeln

Ingrediënten:
bloem, bloemige aardappel, bruine boter, ei, kruiden, parmezaanse kaas, water en zout

Keuken:
Oostenrijks / Midden-europees
Haal meer recepten op...