Lunch uit De Griekse keuken thuis:
Lamsvlees uit de oven met tomaat, knoflook en pasta
- Ingrediënten:
- gedroogde oregano, kefalotyri, knoflook, lamsschouder, olijfolie, orzo, tomaten, water, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Grieks
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, bleekselderij, bloem, citroen, citroensap, courgette, gedroogde oregano, honing, kruiden, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, tijm, tomatenpuree, ui, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Lunch uit De Griekse keuken thuis:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Lunch / lunchgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Lunch / buffet / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Lunch / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Recept uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept uit Koken voor elke dag:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst: