Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Tortelli met pompoen
- Ingrediënten:
- boter, ei, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, pastadeeg, pompoen en salie
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bloem, citroen, eidooier, eiwit, gehakt, kaneel, kipfilet, knoflook, melk, mozzarella, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, plantaardige olie, slagroom, suiker, tijm, ui, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Italiaans koken:
Diner / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Bijgerecht uit Belgie:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Bijgerecht uit Margriet kookboek:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Crumbles en gratins:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Het krokettenboek: