Recept uit Koken voor elke dag:
Lamsvlees met rijst en pijnboompitten
- Ingrediënten:
- amandelschilfers, basmatirijst, lamsvlees, olie, peper, pijnboompitten, rozijnen, tomaten, ui, water en zout
- Soort:
- vlees / lamsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basmatirijst, boter, citroen, citroensap, courgette, dille, groentebouillon, kaneel, knoflook, komkommer, krenten, munt, peper, peterselie, piment, risottorijst, suiker, ui, wijnbladeren, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro Londen:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Buffet / snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Turks kookboek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept van De Hippe Vegetarier: