Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Biefstuk in witte wijn - lombate al vino bianco
- Ingrediënten:
- boter, droge witte wijn, haasbiefstuk, meiraapje, passata, peper, ui, wortel en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees / rundvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | béarnaisesaus, biefstuk, bouillon, citroen, fond, knoflook, niervet, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, runderbouillon, rundermuis, rundvlees, sjalot, tijm, ui, vlees, water, wijn, witte wijn, zeezout, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van Miss Fromage:
Recept van De Hippe Vegetarier: