Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Stinco di vitello (Kalfsschenkel)
- Ingrediënten:
- bleekselderij, boter, kalfsschenkel, knoflook, olijfolie, rozemarijn, salie, tijm, ui, witte wijn en wortel
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | alcohol, azijn, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, eidooier, kalfsfond, kalfsschenkel, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, peper, plantaardige olie, prei, rozemarijn, sjalot, ui, witte wijn, witte wijnazijn, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?: