Basisrecept uit Deutsche Küche:
Witte basissaus
- Ingrediënten:
- beurre manie, boter, cayennepeper, citroensap, crème fraîche, droge vermout, droge witte wijn, gevogeltefond, laurier, room, sjalotten en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- saus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, cayennepeper, dragon, droge vermout, droge witte wijn, ei, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurier, peper, prei, room, sjalot, slagroom, tijm, tomaat, ui, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Sous-vide thuis:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche: