Recept uit L'Art de la table:
Blanquette de veau
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, champignons, citroensap, eidooier, kalfsschouder, laurierblad, kippenbouillon, room, tijm, knoflook, ui, verse pasta, peper, wortels en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, boter, bouillon, dragon, droge witte wijn, eidooier, gember, gevogeltebouillon, groente, kerriepoeder, kip, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, sjalot, tijm, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / hoofdgerecht uit Italiaans koken:
Picknick uit Kochen für zwei:
Recept uit Down to earth:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Recept uit Thermomix Feest:
Diner / voorgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Recept van De Hippe Vegetarier: