Recept uit Als kok in Frankrijk:
Tripes à la mode de Caen
- Ingrediënten:
- bouquet garni, cider, kruidnagel, pens, peper, preiwit, rund, ui, wortel en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- orgaanvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, basterdsuiker, bleekselderij, bloem, bouillon, bouquet garni, curry, granen, knoflook, komijn, laurierblad, marjolein, peper, peterselie, prei, rode paprika, rundvlees, specerijen, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, zeezout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Als kok in Frankrijk:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van Miss Fromage:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: