Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Sjalot gestoofd in boter
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, groentebouillon, peterselie, sjalot, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, boter, citroen, dragon, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, olie, olijfolie, peterselie, slagroom, suiker, tijm, tomaat, ui, water, witte peper, witte wijn, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit L'Art de la table:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Polpo:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Lunch uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Gemüse! :
Recept uit NAJAT:
Diner / voorgerecht uit NAJAT:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Bijgerecht uit Bereik je ideale gewicht !:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: