21 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebladerdeegbloembotercitroencourgettediepvriesdoperwtjeseidooierfetakaneelknoflookkruidenlamsgehaktmelkmozzarellanootmuskaatolijfolieparmezaanse kaaspeterseliericottasaliezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Brunch / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Home made:

Courgettekoekjes met basilicumroom

Ingrediënten:
arachideolie, basilicum, courgette, eiwit, maïzena, parmezaanse kaas, pijnboompitten, water, zout, zout & peper en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

In courgette gewikkelde lamskebabs

Ingrediënten:
basilicum, courgette, ei, feta, gedroogde chilivlokken, kaneel, knoflook, lamsgehakt, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, pijnboompitten, tomatenblokjes uit blik, witbrood, zout en zwarte peper

Soort:
vlees
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:

Kwarkkoekjes met wortelsaus

Ingrediënten:
basilicum, ei, gedroogde tomaten in olie, knoflook, magere kwark, olijfolie, paneermeel, peper, pijnboompitten, tijm, wortelsaus en zout

Keuken:
Duits
Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

In courgette gewikkelde lamskebabs

Ingrediënten:
basilicum, courgette, ei, feta, gedroogde chilivlokken, kaneel, knoflook, lamsgehakt, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, pijnboompitten, tomatenblokjes uit blik, witbrood, zout en zwarte peper

Soort:
vlees
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty:

Salade van nieuwe aardappeltjes

Ingrediënten:
basilicum, diepvriesdoperwtjes, jonge krieltjes, knoflook, kwartelei, munt, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, pijnboompitten, witte wijnazijn, zout, zuring en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Heerlijke gerechten om te delen

Diner / hoofdgerecht uit Heerlijke gerechten om te delen:

Pastataart met flespompoen

Ingrediënten:
basilicum, chilivlokken, ei, feta, flespompoen, knoflook, lasagnevellen, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, pijnboompitten, ricotta, romatomaten, spinazieblad, verse tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Groentelasagne

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bloem, courgette, eierdooiers, knoflook, lasagna, melk, olijfolie, paprika's, peper, pijnboompitten, ricotta, salie, vetstof en zout

Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Ricottagnocchi in aubergine met salieboter

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bloem, boter, citroen, eidooier, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, pijnboompitten, ricotta, salie, zout en zwarte peper

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Ricottagnocchi in aubergine met salieboter

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bloem, boter, citroen, eidooier, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, pijnboompitten, ricotta, salie, zout en zwarte peper

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Duitse raviolikussentjes

Ingrediënten:
bloem, eieren, gezouten boter, kruiden, nootmuskaat, olijfolie, peper, pijnboompitten, rode uien, roomkaas, spekblokjes, knoflook en wilde spinazie

Keuken:
Duits
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Kim

Recept van Pure Foodie:

Courgettebrood of toch cake :)

Ingrediënten:
baking soda, courgette, eieren, feta, gedroogde oregano, parmezaanse kaas, meel, olijfolie, pijnboompitten, verse basilicum, zongedroogde tomaten, zout en zwarte peper

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Pesto-kaasburger

Ingrediënten:
basilicum, broodkruim, ei, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnappelpitten, walnoten, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / kaas