Bijgerecht uit Les Halles kookboek:
Gember-sojasaus
- Ingrediënten:
- boter, gember, gember-sojasaus, kippenbouillon, knoflook, peper, bladpeterselie, sojasaus, witte wijn en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, boter, bouillon, donkere sojasaus, droge sherry, ei, kipfilet, knoflook, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, olie, rijstwijn, rode chilipeper, sesamolie, suiker, ui, water, witte peper, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zuur:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / lunch / voorgerecht uit Noedels:
Recept uit De Shanghai-keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / lunch / voorgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Recept van KeukenLiefde:
Lunch / avondmaal uit Noedels:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Noedels:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Recept van Oh My Dish:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Noedels: