127 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arrowrootbloemboterdragoneigemberkippenbouillonknoflooklaurierlente-uilichte sojasausoliepeterselierunderbouillonsjalotsojasaussuikertijmtomaattomatenpureeuiwaterwitte peperwortelzonnebloemoliezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - 101 ballen

Recept uit 101 ballen:

Saus bij Chinese leeuwenkoppen

Ingrediënten:
gedroogde shii-takes, groentebouillon, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, paksoi, sesamolie, water en zwarte peper

Keuken:
Chinees
Soort:
vegan / saus
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Visballetjes soep

Ingrediënten:
kipfilet, krabbetjes, lente-ui, maïzena, peper, reuzel, sesamolie, sla, visfilet, visgraat en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Kay Halsey - Hapjes

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:

Garnalentoast

Ingrediënten:
casinobrood, eiwit, frituurolie, garnalen, lente-ui, maïzena, peper, sesamolie, sherry, verse koriander en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill / brood en broodgerecht
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor kip

Ingrediënten:
lichte sojasaus, maïsolie, maïzena, marinade, medium dry sherry, sesamolie, shaoxing wijn, sojaolie, water, witte peper en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vegan
Een recept uit  - 101 ballen

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:

Gehakt-bieslookballetjes

Ingrediënten:
chilidip, chinese bieslook, eiwit, gember, knoflook, knoflookbieslook, lichte sojasaus, maïzena, sesamolie, varkensgehakt, witte peper, zout en zwarte peper

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Gebakken kammosselen in oestersaus

Ingrediënten:
bleekselderij, chinese champignons, eiwit, gember, hoofdzoete puntpaprikas, kammosselen, knoflook, lente-uien, maïsolie, maïzena, medium dry sherry, oestersaus, sesamolie, shaoxingwijn, sojaolie en witte peper

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Suan-la t'ang - Rundvleessoep

Ingrediënten:
bamboespruiten, biefstuk, chinese chilisaus, ei, garnaal, gedroogde chinese paddestoelen, lente-ui, maïzena, peper, rosbief, runderbouillon, sesamolie, sojasaus, tahoe en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Indonesie:

Gestoomde balletjes van garnalen gehakt uit Makasar - perkedel oedang makasar

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, daoen salam, ei, goela djawa, maïzena, makreelfilet, noorse garnalen, peper, sambal trassi, sesamolie, steurgarnaal, verse garnalen, wijtingfilet, zeevisfilet, zeezout en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / stomen
Een recept uit Kay Halsey - Hapjes

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:

Minibrochettes

Ingrediënten:
gele paprika, gemberwortel, kipfilet, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, maïzena, peper, rode paprika, sesamolie, sojasaus en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
barbecue/grill / gevogelte
Een recept uit Ylva Bergqvist - Veggie in 30 minuten

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veggie in 30 minuten:

Knapperige tofu met noedels en hoisinsaus in een slablad

Ingrediënten:
maïzena, glasnoedels, hoisinsaus, pinda’s, plantaardige olie, romaanse sla, sesamolie, srirachasaus, sugar snaps, zout, tofu, verse koriander, vijfkruidenpoeder, wortels en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor kip

Ingrediënten:
eiwit, lichte sojasaus, maïsolie, maïzena, marinade, medium dry sherry, sesamolie, shaoxingwijn, sojaolie, suiker, water, witte peper en zout

Keuken:
Chinees
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Mie met kip

Ingrediënten:
bosui, eiermie, gekookte ham, gember, kipfilets, kippenbouillon, knoflook, maïzena, margarine, olie, peper, peultjes, sesamolie, sherry, suiker, ve-tsin en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
noedels
Haal meer recepten op...