29 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: ananasappelazijnarachideoliebabymaisbruine basterdsuikerbruine suikercourgetteeigaram masalagembergemberpoederknoflookkorianderoliepaprikapeperrijstsesamoliesojasausuiwaterzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gevulde paprika's met garnalen 3 - paprika dan oedang 3

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, ei, goela djawa, groene paprika, ketjap benteng manis, knoflook, maïzena, noorse garnalen, peper, rode paprika, sambal oelek, steurgarnalen, ui, verse garnalen, voorjaarsui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gevulde paprika's met garnalen 2 - paprika dan oedang 2

Ingrediënten:
arachideolie, bladselderij, bruine basterdsuiker, dunne kokosmelk, ei, goela djawa, groene paprika, kerrie djawa, knoflook, krulpeterselie, maïzena, noorse garnalen, peper, rijst, rode paprika, verse garnalen en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gevulde paprika's met garnalen 1 - paprika dan oedang 1

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, ei, goela djawa, groene paprika, ketjap benteng asin, knoflook, maïzena, noorse garnalen, peper, rijst, rode paprika, sambal badjak, steurgarnalen, verse garnalen, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Martine

Recept van Duizenden1dag:

Groene dumplings met varkensgehakt

Ingrediënten:
bloem, bosuitjes, diepvriesspinazie, donkere sojasaus, witte peper, water, kristalsuiker, lichte sojasaus, maïzena, natriumbicarbonaat, paprika's, sesamolie, shaoxing-rijstwijn, varkensgehakt, water, wortel, zonnebloemolie en zout

Een recept uit Wim de Jong en Frank van Dijl - Stadskookboek Rotterdam

Recept uit Stadskookboek Rotterdam:

Garnalenwrap Met Zwarte Bonen Saus

Ingrediënten:
bosuitjes, garnalen, groene paprika, garnaal, ijsbergsla, lichte sojasaus, maïzena, oestersaus, olie, paprika, pijnboompitten, rode paprika, sambal, sesamolie, sesamzaadjes, sjalotjes, suiker, ui, water en zwarte bonen

Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Salade van pijlinktvis - yam pla muk

Ingrediënten:
bai pak chee, champignon, citroengras, gemberwortel, groene paprika, kleefrijst, knoflook, komkommer, kratiem, kropsla, lente-ui, limoensap, maïzena, nam pla, nam prik gaeng ped, olie, peultjes, pijlinktvis, rode paprika, suiker, ta krai, thaise rode kerriepasta, thaise vissaus, tomaat, verse koriander, verse munt en witte wijn

Keuken:
Thais
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Plenty:

Tempura van het seizoen

Ingrediënten:
chilivlokken, fijne kristalsuiker, groene chilipeper, groenten, kardemompeulen, koriander, limoen, maïzena, nigellazaad, raapzaadolie, sodawater, water, zelfrijzend bakmeel, zonnebloemolie en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Bijgerecht uit Liever lokaal:

Piccalilly van groenten

Ingrediënten:
azijn, bloemkool, broccoli, courgette, gemberpoeder, groenten, kurkuma, maïzena, mosterdpoeder, suiker, ui en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Kalfsvlees met paprika's

Ingrediënten:
bouillon, chinese tomatensaus, droge sherry, gele paprika, groene paprika, kalfslapjes, kalfsschnitzel, ketjap benteng manis, maïzena, olie, peper, rode paprika, suiker, tomatenpuree, ui, verse bladselderij, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Bijgerecht uit Indonesie:

Zoetzure saus met paprika's

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, gemberwortel, goela djawa, groene paprika, kerrie djawa, ketjap benteng manis, knoflook, limoensap, maïzena, milde kerrie, rode paprika, sambal oelek, ui en zoete indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
saus/dressing/jus / warme sauzen / vegetarisch
Een recept uit Thug Kitchen - Thug kitchen feestvoer

Diner / hoofdgerecht uit Thug kitchen feestvoer:

Zoetzure tempeh-kebabs met gegrilde ananas

Ingrediënten:
ananas, ananassap, bakspray, bruine suiker, chilisaus, druivenpitolie, groentebouillon, limoensap, maïzena, olijfolie, paprika, rijstazijn, rode ui, sojasaus, tamari, tempé, tomatenpuree, water en witte ui

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
barbecue/grill / vegan / veganistisch / vegetarisch
Een recept uit Marianne Breukers

Recept van Lovemyfood.nl:

Crockpot: Pittige curry met kip

Ingrediënten:
tomaat in blik, chilipoeder, garam masala, koriander, gemberpoeder, groene paprika, hot currypoeder, kipfilet, knoflook, kokosmelk, maïzena, rode paprika, suiker en ui

Een recept uit Marianne Breukers

Recept van Lovemyfood.nl:

Crockpot: Pittige curry met kip

Ingrediënten:
blikje tomatenblokjes, chilipoeder, garam masala, koriander, gemberpoeder, groene paprika, hot currypoeder, kipfilets, kokosmelk, maïzena, rode paprika, suiker, knoflook en uien

Haal meer recepten op...