Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Çig borek - Halvemaanvormige deeghapjes met rundvlees en chilipeper
- Ingrediënten:
- bloem, chilivlokken, citroensap, ei, ijsblokjes, plantaardige olie, rundergehakt, ui en yoghurt
- Keuken:
- Turks / Argentijns
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, basilicum, bladpeterselie, boter, citroen, ei, gehakt, knoflook, korianderpoeder, kurkuma, munt, olie, peper, pijnboompitten, rozemarijn, spinazie, suiker, vruchtensap, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Recept uit 101 ballen:
Picknick / diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit Thug kitchen feestvoer:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Bijgerecht / basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Istanbul:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: