Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Gans in witte wijn
- Ingrediënten:
- citroen, citroensap, gans, gelatine, gemberpoeder, laurier, peperkorrels, peterseliewortel, suiker, tomaat, water, witte wijn en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- gevogelte / azijn
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | banaansjalot, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroen, droge witte wijn, gemberpoeder, knoflook, koriander, korianderzaad, laurier, olijfolie, peper, peterseliewortel, rode chilipeper, tijm, ui, witte peper, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Junges Gemüse: