15 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideolieavocadocayennepeperdilleeigele uigemalen kaneelgemalen komijngembergemberpoedergroenteknoflookpeperrijstrode uitomaatuizoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:

Geprakte puy-linzen met tahin en komijn

Ingrediënten:
boter, citroensap, eieren, gemalen komijn, knoflook, koriander, olijfolie, paprikapoeder, puy-linzen, rode ui, tahin, tomaten, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Martina Slajerova - Het ketodieet: de snelle recepten

Avondmaal uit Het ketodieet: de snelle recepten:

Snelle zalmkoekjes

Ingrediënten:
amandelmeel, avocado, citroensap, dille, eendenvet, ei, gemengde bladsla, ghee, knoflook, kokosmeel, komijn, koriander, kurkuma, limoensap, mayonaise, olijfolie, paprikapoeder, peterselie, reuzel, ui, zalm uit blik, zout en zwarte peper

Een recept uit Hans Belterman - Filippijnen

Diner / hoofdgerecht uit Filippijnen:

Adobo met kip - adobo III

Ingrediënten:
boter, braadkuiken, citroensap, gemalen zwarte peper, knoflook, kruidenazijn, krulpeterselie, laurierblad, limoensap, olie, paprikapoeder, tomaat, verse koriander en zout

Keuken:
Filipijns
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Basisrecept uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Marokkaanse mechoui marinade

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, citroensap, gemalen kaneel, gemalen komijn, gemberpoeder, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, ui, verse koriander, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Mediterraans / Marokkaans / Noord-Afrikaans
Soort:
vegetarisch / marinade
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gegrilde tofu-spiesjes

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, citroensap, gele ui, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, gember, knoflook, koriander, olijfolie, paprika, rode ui, stevige tofu, tomaat, yoghurt en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
vegetarisch / kaas
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gegrilde verse kaas

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, citroensap, gele ui, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, gember, knoflook, koriander, mozzarella, olijfolie, paneer, paprika, rode ui, tomaat, verse kaas, yoghurt en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
vegetarisch / kaas
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Diner / hoofdgerecht uit Arabia:

Jurgens groentetajine met artisjokken

Ingrediënten:
aardpeer, artisjok, boter, citroensap, doperwtjes, knoflook, laurierblad, olijfolie, paprikapoeder, peper, tomaat, ui, vastkokende nieuwe aardappel, venkelknol, verse koriander, verse peterselie, visfilet, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / tajine
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Gebraden lamsvlees - lamsvleeskebabs - lamskoteletten - mechoui

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, citroensap, gemalen kaneel, gemalen komijn, gemberpoeder, knoflook, lamsbout, lamskotelet, marinade, olijfolie, paprikapoeder, ui, verse koriander, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Mediterraans / Marokkaans / Noord-Afrikaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / barbecue/grill / lamsvlees / marinade
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Gestoofd witlof met kikkererwten en zoete ui

Ingrediënten:
boter, citroensap, dille, gekonfijte tomaat, groente, groentebouillon, kikkererwten, knoflook, koriander, olijfolie, peper, sjalotten, tijm, witlof, zoete ui in zoutkorst en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Ilse Konig, Ilse König, Clara Monti en Inge Prader - Minimania

Recept uit Minimania:

Hummuscups

Ingrediënten:
doperwten, gemalen komijn, boter, groente, harissa, honing, koriander, munt, olijfolie, peper, rijst, rode biet, sesamolie, sesampasta, sinaasappel, sojabonen, suiker, knoflook, knoflook, citroensap, zout, volkoren tarwemeel en wortels

Soort:
hartige hapjes / vegetarisch
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Piripiri-garnalen met mango

Ingrediënten:
arachideolie, extra vergine olijfolie, garnalen, boter, limoen, mango, olijfolie, paprikapoeder, rijst, vruchtensap, spaanse pepers, koriander, knoflook, knoflook en ui

Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Couscous met garnalen en chermoula

Ingrediënten:
boter, citroensap, gemberpoeder, groente, groentebouillon, hele rietsuiker, knoflook, koriandergroen, lente-ui, munt, olijfolie, paprikapoeder edelsusz, peper, reuzengarnalen, rozijnen, soft abrikozen, wortel, wortelgroen en zout

Soort:
vegetarisch / couscous / schaal- en schelpdieren