Diner / nagerecht uit Als kok in Frankrijk:
Appelen op Eva's gulzige wijze (1854)
- Ingrediënten:
- citroensap, melk, renet, tapioca, vanillesuiker, water en wijn
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, abrikoos, azijn, basterdsuiker, bessengelei, bier, citroen, citroenrasp, cognac, fruit, gist, gula djawa, kaneelstokje, knoflook, kruidnagel, olie, rode wijn, sinaasappelschil, vlees, wijn, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / nagerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Brouw het zelf:
Recept uit Brouw het zelf:
Recept uit De herenkookclub:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: