64 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelappelbakpoederbloembotercitroencitroenraspcitroensapdeegeieidooiereiwithoningkaneelstokjekristalsuikerkruidnagelmelkpoedersuikerpompoenpureeslagroomvanillesuikerwitte wijnzoutzure room
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Abrikozen met dikke roomvulling

Ingrediënten:
citroensap, gedroogde abrikozen, kaneelstokje, kardemompeul, kaymak, kristalsuiker, pekmez, pistaches en water

Keuken:
Turks
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Wolfgang Kleinschmidt en Roy Fares - United states of cakes

Recept uit United states of cakes:

Michigan Apple Pie

Ingrediënten:
basterdsuiker, eidooier, boter, boter, poedersuiker, granny smiths, zout, water, kaneel, kristalsuiker, maïzena, slagroom, tarwebloem, vanille-ijs, vanillesuiker en water

Keuken:
Amerikaans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:

Gegratineerde rabarber

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, droge witte wijn, kaneel, rabarber, suiker, vanilleijs, water en zure room

Keuken:
Europees
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit  - Patisserieboek

Recept uit Patisserieboek:

Karamelgebakjes

Ingrediënten:
botercrème, chocolaatjes, hazelnoten, kaneel, kapselbeslag, slagroom, suiker, walnoten en water

Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / nagerecht uit De Smaakbijbel:

Coco quemado

Ingrediënten:
bruine suiker, ei, eidooier, kaneelstokje, kokosmelk, kruidnagel, slagroom en water

Keuken:
Cubaans
Soort:
pudding / vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / nagerecht uit Koude keuken:

Deense appelsoep

Ingrediënten:
aardappelmeel, bosbessencompote, citroen, kaneel, kruidnagel, room, suiker, water, witte wijn en zure appels

Keuken:
Deens
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Koude kruisbessensoep

Ingrediënten:
citroenrasp, citroensap, aardappel, kaneelstokje, kruisbessen, suiker, water, witte wijn en zure room

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Wolfgang Kleinschmidt en Roy Fares - United states of cakes

Recept uit United states of cakes:

Pumpkin Pie

Ingrediënten:
ei, eidooier, boter, boter, zout, water, kaneel, kristalsuiker, pompoenpuree, roomkaas, slagroom, tarwebloem en vanillestokje

Keuken:
Amerikaans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Traktatie uit Zout, vet, zuur, hitte:

Klassieke appeltaart

Ingrediënten:
appelciderazijn, bloem, ijswater, kaneel, ongezouten roomboter, piment, slagroom, suiker, witte azijn, zout en zure appel

Keuken:
Internationaal
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit  - Patisserieboek

Recept uit Patisserieboek:

Oogappeltaart

Ingrediënten:
abrikozenconfituur, amandelspijs, appel, beschuitkruim, cakekruim, citroenrasp, ei, harde wenerdeeg, kaneel, kapseldeeg, rozijnen, slagroom, suiker en water

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Koude pruimensoep

Ingrediënten:
citroenrasp, citroensap, aardappel, kaneelstokje, pruimen, suiker, water, witte wijn en zure room

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Koude pruimensoep met aardappel

Ingrediënten:
citroenrasp, citroensap, aardappel, kaneelstokje, pruimen, suiker, water, witte wijn en zure room

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Koude appelsoep

Ingrediënten:
appel, citroenrasp, citroensap, aardappel, kaneelstokje, suiker, water, witte wijn en zure room

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Koude abrikozensoep

Ingrediënten:
abrikozen, citroenrasp, citroensap, aardappel, kaneelstokje, suiker, water, witte wijn en zure room

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel:

Appelbollen - mele in crosta

Ingrediënten:
appel, bladerdeeg, bloem, boter, eierdooier, kaneel, room, vanillesuiker en water

Keuken:
Italiaans
Soort:
fruit / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Diner / nagerecht uit #watetenwevandaag:

Noors trio appeldessert

Ingrediënten:
boter, citroensap, elstar, groene appel, hazelnoten, kaneel, kaneelstokje, saffraan, sinaasappel, slagroom, suiker, vanillestokje, vanillesuiker, water en zwarte peperkorrels

Soort:
vegetarisch
Haal meer recepten op...