Recept uit De kunst van het koken:
Geblancheerde spruiten met boter of room
- Ingrediënten:
- boter, slagroom, spruiten, tuinkruiden, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, citroensap, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit De pastabijbel:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Patesserie:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër: