Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Kadinbudu - Damesdijen (Kalfsgehaktballetjes met rijst en eieren)
- Ingrediënten:
- bloem, ei, kalfsgehakt, knoflook, komijnpoeder, majoraan, pimentpoeder, plantaardige olie, risottorijst en ui
- Keuken:
- Turks
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arboriorijst, aubergine, bieslook, bladpeterselie, bleekselderij, boter, bouillon, broodkruimels, citroenrasp, groentebouillon, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, panko, parmezaanse kaas, plantaardige olie, ui, water, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept van Food & Friends:
Amuse / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:
Diner / voorgerecht uit Made in Sicily :
Amuse / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:
Recept uit Indorock:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier: