336 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembouilloncitroensapdroge witte wijneigroentebouillonkippenbouillonknoflookmelkolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterselierisottorijstsaffraansjalotslagroomsuikertijmuiwaterwitte wijnwortelzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Rijst met doperwten

Ingrediënten:
arboriorijst, boter, doperwten, extra vierge-olijfolie, rondkorrelrijst, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Rijst met kaas

Ingrediënten:
arboriorijst, boter, fontina, parmezaanse kaas, rondkorrelrijst, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Anne Wilson - Grieks koken

Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:

Rijst met spinazie

Ingrediënten:
bosuitjes, boter, diepvriesspinazie, kippenbouillon, olijfolie, peper, rijst, uien en zout

Keuken:
Grieks
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Tongfilets met rijst

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, citroensap, gekookte ham, laurierblad, melk, rijst, saffraandraadjes, tong, ui, witte wijn, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Daniela Garavini - Varkensvlees

Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:

Rijst met varkenslong

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, kaneel, kruiden, parmezaanse kaas, peper, rijst, tomatenpuree, ui, varkenslong, vet spek, water, witte wijn en zout

Soort:
bouillon
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:

Zomerse rijst - rizotto d'été

Ingrediënten:
arboriorijst, boter, bouillon, jonge sperziebonen, mirepoix, parmezaanse kaas en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Aubergines gevuld met rijst

Ingrediënten:
aubergine, boter, broodkruim, olijfolie, rijst, suiker, tomaat, ui en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Mexicaanse rijst met groente

Ingrediënten:
basmatirijst, bleekselderij, boter, groentebouillon, koriander, olijfolie, peper, peterselie, peultjes, rijst, rode paprika, sperziebonen, ui, winterwortel en zout

Keuken:
Mexicaans
Soort:
vegan / rijst / vegetarisch
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Rijst met mosselen en paprika

Ingrediënten:
boter, bouillonblokje, citroen, margarine, mosselen, olijfolie, paprika, peterselie, rijst, tomatenketchup, ui, water en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:

Khichharï - Rijst met linzen

Ingrediënten:
aardappel, bruine linzen, cayennepeper, garam masala, geelwortel, gember, ghee, groene chilipeper, groene spliterwten, knoflook, komijnzaad, koriander, mungbonen, paprikapoeder, rijst, tomaten, ui en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / rijst / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Rijst met doperwten - risi e bisi

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, doperwten, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, ui, vleesbouillon en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / rijst
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Eenvoudige gebakken rijst met tomaat

Ingrediënten:
basilicum, basmatirijst, boter, cayennepeper, langkorrelrijst, neutrale olie, peper, peterselie, rijst, saffraan, tomaat, tomaten uit blik en zout

Keuken:
Midden-Oosten / midden-oosten
Soort:
vegan / rijst / vegetarisch
Haal meer recepten op...