Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Chiao yen p'ai ku - Zout- en peperkrabbetjes
- Ingrediënten:
- azijn, frituurvet, krabbetjes, maïzena, peper, sherry, sojasaus, suiker, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bakpoeder, bloem, boter, bruine basterdsuiker, bruine suiker, citroensap, ei, eiwit, gember, kippenbouillon, knoflook, kristalsuiker, lente-ui, lichte sojasaus, maïsolie, melk, olijfolie, peper, sambal oelek, sesamolie, sojasaus, tomatenpuree, ui, water, zonnebloemolie |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Food for thought:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / nagerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Gerookte lekkernijen:
Diner / nagerecht uit De geur van witte rijst:
Diner / nagerecht uit 1080 recepten:
Diner / nagerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Recept uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Snack of tussendoortje uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Snack of tussendoortje uit A little bite of Beddington:
Diner / nagerecht uit Kochen für zwei:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas: