46 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: ahornsiroopamandelmeelavocadobakpoederbasilicumbloemboekweitmeelboterchocoladecitroeneigembergistkaneelknoflooknotenolieolijfolieplantaardige oliesuikeruivanillearomawalnotenzeezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Kim

Recept van Pure Foodie:

Homemade vegan snickers!

Ingrediënten:
chiazaad, dadels, havermeel, havermout, honing, kokosbloesemsuiker, kokosolie, pindakaas, pure chocolade, zout en water

Een recept uit Sandra van Schijndel en Theo van Gerwen - Yo Kids

Recept uit Yo Kids:

Worteltaart

Ingrediënten:
aardappel, aardappels, amandelmeel, bakbanaan, banaan, bosui, bosuitjes, eieren, kaas, boter, honing, kokosmeel, kokosmelk, kokosolie, meel, roomboter, suiker, water, winterwortels, wortel, wortels en zout

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Rabarberkruimeltaart met bosvruchten en dadels

Ingrediënten:
ahornsiroop, amandelmeel, bosvruchten, citroen, boter, gedroogde dadels, havermoutvlokken, water, kokosolie, lijnzaadmeel, quinoavlokken, rabarber, rijstsiroop, vruchtensap, vanillepoeder, zout, vanillearoma, vloeibare honing, volle yoghurt en dadel

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Pompernikkelbrood

Ingrediënten:
donkere stroop, droge gist, ei, honing, karwijzaad, patentbloem, plantaardige olie, roggebloem, tarwebloem, water en zout

Keuken:
Duits / Asjkenazisch / Joods
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Ontbijt uit NAJAT:

Sfenj

Ingrediënten:
bloem, gist, honing, plantaardige olie, suiker, water en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegan
Een recept uit Therese Elgquist - Green salads

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Green salads:

Voorjaarssalade met boekweit, zuur van courgette en aardbeiendressing

Ingrediënten:
aardbei, avocado, boekweitkorrels, courgette, dijonmosterd, extra vierge-olijfolie, feta, groene asperge, hazelnoot, Himalayazout, honing, inmaakazijn, paarse bloemkool, plantaardige olie, radijs, rode balsamicoazijn, roze peper, sla, verse basilicum, versgemalen zwarte peper, water en zout

Soort:
salade / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Therese Elgquist - Green salads

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Green salads:

Pompoensalade met quinoa, rodebietenballetjes en geitenkaascrème

Ingrediënten:
alfalfa, basilicum, boerenkool, ei, extra vergine olijfolie, flespompoen, geitenkaas, gemberwortel, glutenvrije havermout, Himalayazout, honing, lichte tahin, limoen, olijfolie, pistachenoten, plantaardige olie, rode biet, rode quinoa, veldsla, versgemalen zwarte peper, water en zoutvlokken

Soort:
salade / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Simone van den Berg en Vanessa van Koppen - Zalig zoet

Snack of tussendoortje uit Zalig zoet:

pepernoten

Ingrediënten:
bloem, honing, kaneelpoeder, kardemompeulen, kruidnagels, lange peper, nootmuskaat, plantaardige olie, stroop, soda, kardemompoeder, kruidnagelpoeder, water, bakpoeder, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Hollands
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Roggebrood

Ingrediënten:
bloem, droge gist, ei, honing, karwijzaad, plantaardige olie, roggemeel, suiker, water, witbier en zeezout

Keuken:
Noord-west-Europees / Asjkenazisch / Joods
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Ylva Bergqvist - Veggie in 30 minuten

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:

Pasta met wortelsaus en boterhazelnoten

Ingrediënten:
chilivlokken, boter, griekse yoghurt, groentebouillonpoeder, hazelnoten, honing, linguine, pasta, plantaardige olie, slablaadjes, knoflook, tomaten uit blik, verse kervel, water, witte bonen, witte miso, wortels, zout en zwarte peper

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Zoete challe

Ingrediënten:
bloem, droge gist, ei, eidooier, honing, maanzaad, plantaardige olie, rozijnen, sesamzaad, suiker, water en zout

Keuken:
Oost-Europees / Asjkenazisch / Joods
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Wim de Jong en Frank van Dijl - Stadskookboek Rotterdam

Recept uit Stadskookboek Rotterdam:

Stadstuin Salade

Ingrediënten:
bessen, bieslook, bramen, citroenmelisse, citroentijm, dijonmosterd, dragon, eetbare bloemen, frambozen, frambozenazijn, sla, honing, kers, komkommerkruid, krulsla, mosterd, munt, notenolie, olijfolie, rodewijnazijn, rood fruit, roodlof, rucola, sla, koriander, veldsla, water, wilde venkel en zeezout

Haal meer recepten op...