22 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembroccolicitroensapdonkere sojasausdroge sherryeigemberkippenbouillonknoflookkorianderkratiemlente-uinam plaoestersausoliepaksoipeperpeultjesplantaardige oliepreirijstwijnrundvleessesamoliesojasauswaterwitte peperwortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Fried Noodles with Vegetables / Gebakken noedels met groente

Ingrediënten:
broccoliroosjes, donkere sojasaus, eiernoedels, garnalen, gele bonensaus, inktvis, kippenborst, kippenbouillon, knoflook, kool, maïzena, nam pla, peper, plantaardige olie, suiker en water

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
gevogelte / noedels / schaal- en schelpdieren / vis
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Vegetarische chow mein - vegetable chow mein

Ingrediënten:
bamboespruit, bleekselderij, chinese kool, chinese sesamolie, droge sherry, kippenbouillon, knoflook, maïzena, olie, sjalot, suiker, taugé, versgemalen zwarte peper, wontonvel, witte ui en zout

Keuken:
Chinees / Amerikaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Chinese eiernoedels met varkensvlees

Ingrediënten:
chinese eiernoedels, chinese sojasaus, droge sherry, gemberwortel, groene paprika, groene spaanse peper, kentjoerwortel, knoflook, laoswortel, maïzena, paksoi, palmsuiker, rijstwijn, schouderkarbonade, sesamolie, shiitake, sjalot, taugé, vijfkruidenpoeder, vissaus, zonnebloemolie en zwarte bonensaus

Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Beef in Oyster Sauce / Rundvlees in oestersaus

Ingrediënten:
bamboespruiten, biefstuk, broccoli, champignons, chinese gedroogde paddenstoelen, droge sherry, gember, lente-ui, maïzena, oestersaus, plantaardige olie, suiker, wortel en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
rundvlees
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Pork and vegetables / Varkensvlees met groente

Ingrediënten:
bloemkoolroosjes, broccoliroosjes, droge sherry, gember, groene paprika, heldere bouillon, lente-ui, maïzena, plantaardige olie, sojasaus, sperziebonen, suiker, taugé, tomaten, varkensfilet, wortel en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Hans Belterman - Filippijnen

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / lunchgerecht uit Filippijnen:

Loempia's

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, bruine basterdsuiker, frituurolie, goela djawa, groentenat, haricots verts, jonge wortel, ketjap benteng manis, knoflook, lichte sojasaus, loempiavellen, maïzena, olie, peper, prei, sambal oelek, slablad, sliertsjalot, sperziebonen, ui, verse koriander, verse peterselie, voorjaarsui, water, witte kool, zoete sojasaus en zout

Keuken:
Filipijns
Soort:
quiche / vegetarisch / frituur
Een recept uit Martine

Recept van Duizenden1dag:

Foodblogswap: Kung pao chicken

Ingrediënten:
chilipoeder, donkere sojasaus, gemberwortel, kippendij, maïzena, olie, cashewnoten, paksoi, pinda's, rijstazijn, rijstwijn, rode pepers, sjalotjes, zout, sugar snaps, suiker, knoflook en peper

Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:

Crêpebuideltjes met zoet-zure groente

Ingrediënten:
arachideolie, bleekselderij, bloem, boter, broccoli, cashewnoten, cayennepeper, chilisaus, eidooier, gele paprika, gember, groentefond, judasoren, knoflook, lente-ui, maïzena, melk, olie, palmsuiker, peultjes, pompoen, rijstwijn, rode paprika, rode rijstazijn, savooiekool, sojasaus en witte rammenas

Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch / groente
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Brede rijstmie met roomsaus - guay teow raad naa

Ingrediënten:
brede rijstmie, broccoli, ei, knoflook, kratiem, lente-ui, maggi, maïzena, nam pla, olie, peultjes, rode paprika, sen yai, sesamolie, stropaddestoelen, suiker, thaise vissaus, varkenshaas, water, witte peper, wortel en zoete ketjap

Keuken:
Thais
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Roergebakken brede mie - guay teow pad se-iew

Ingrediënten:
broccoli, ei, knoflook, kratiem, maïzena, nam pla, oestersaus, olie, rundvlees, sen yai, sesamolie, suiker, thaise vissaus, verse rijstmie, wijn, witte peper, wortel en zoete ketjap

Keuken:
Thais
Soort:
vlees / pasta/noodles / pekel en marinades
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Plenty:

Tempura van het seizoen

Ingrediënten:
chilivlokken, fijne kristalsuiker, groene chilipeper, groenten, kardemompeulen, koriander, limoen, maïzena, nigellazaad, raapzaadolie, sodawater, water, zelfrijzend bakmeel, zonnebloemolie en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:

Gestoomde schelvis met sesam-bagna cauda en cavolo nero

Ingrediënten:
banaansjalot, bloem, boter, bruine ansjovisfilet, cavolo nero, chinees vijfkruidenpoeder, citroensap, citroenschil, gebakken uitjes, grof zeezout, heilbotfilet, kabeljauwfilet, knoflook, lichtbruine basterdsuiker, maïzena, olijfolie, rode chilipeper, schelvisfilet, sesamzaad, tomaat, valdespino sherryazijn, witte peper, witte wijn, witvisfilet, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Chocolade taart met kriekenbier-gelei en jeneverbesschuim

Ingrediënten:
aardappel, agar-agar, ahornsiroop, amandelmelk, anijs, baking soda, bietjes, kikkererwten, boerenkool, bonen, cacao poeder, dressing, fijne kristalsuiker, bloem, zout, jenever, macadamianoten, maïzena, melk, olie, pannenkoekenstroop, pure chocolade, suiker, citroensap en zeewiersalade

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Gegrilde tofu spiesjes met ananas-teriyakisaus

Ingrediënten:
ananas, ananassap, bamboe, courgette, maïzena, gehakt, gemberpoeder, gember, gember, graan, groenten, courgette, knoflook, knoflooktenen, kokosbloesemsuiker, koriander, maïzena, maple syrup, olie, paprika, rietsuiker, rode ui, sla, sojasaus, suiker, tapioca, tofu, verse ananas en water