285 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: botercitroengrascitroensapeigemalen komijngemberkaneelkokosmelkkorianderpoederkorianderzaadkurkumalimoenolieolijfoliepeperrode uisjalotsojasaustomaatzonnebloemoliezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Marokkaanse keuken:

tuinbonen met koriander

Ingrediënten:
knoflook, olijfolie, tuinbonen, ui, verse koriander, versgemalen zwarte peper, water en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Thug Kitchen - Thug kitchen feestvoer

Diner / hoofdgerecht uit Thug kitchen feestvoer:

Kerrieflapjes met koriander-muntsaus

Ingrediënten:
bakpoeder, bakspray, cayennepoeder, citroensap, erwten, gele spliterwten, gember, jalapeños, kerriepoeder, knoflook, kokosmelk, komijnpoeder, korianderpoeder, kruizemuntblad, limoensap, olijfolie, sojasaus, spinazie, tamari, ui, volkorenbloem, water, witte bloem, wortel en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegan / veganistisch / vegetarisch
Een recept uit M. Williams, Chr. MacFadden en Michelle M. Williams - Mixen mengen malen

Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:

Couscous met groente, rode pepers en knoflook

Ingrediënten:
couscous, dille, gedroogde spaanse peper, gemalen karwijzaad, gemalen korianderzaad, groene spaanse peper, knoflook, lente-ui, olijfolie, paprikapoeder, peterselie, prei, rode spaanse peper, selderijblad, tomatenpuree, ui, venkel, water en wortelloof

Een recept uit Kathy Kimbell, Martin Nordin en Li Söderberg - Groene burgers

Bijgerecht uit Groene burgers:

Kimchibasis

Ingrediënten:
gember, gochugaru, knoflook, koriander, miso, rietsuiker, rijstmeel, sjalot, water en wortel

Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Recept uit Honey & co:

Lamsvlees kubbe nia

Ingrediënten:
bulgur, citroensap, groene peper, knoflook, koriander, lamslendefilet, tahin, ui, water, witte peper, zout en peper en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vlees
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / voorgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Pikant-zure garnalensoep - tom yam goong

Ingrediënten:
bai ma-grood, bai pak chee, bergamotblad, citroengras, galanga, gepelde rauwe garnalen, groene thaise chilipeper, kha, knoflook, kratiem, limoensap, nam pla, nam prik pow, prik khee noo, sjalot, strochampignon, ta krai, thaise vissaus, verse koriander, water en zwarte chilipasta

Keuken:
Thais
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Anne Wilson - Indonesisch koken

Bijgerecht uit Indonesisch koken:

Kipsate met pindasaus

Ingrediënten:
djinten, honing, kerrie, ketoembar, kippenborstfilet, knoflook, limoensap, pinda's, sesamolie, sjalotjes en water

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Anne Wilson - Indonesisch koken

Diner / hoofdgerecht uit Indonesisch koken:

Rendang

Ingrediënten:
citroengras, gember, kerriebladeren, knoflook, koriander, kurkuma, lendebiefstuk, rode pepers, santen, tamarinde, uien en water

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:

Porto Ricaanse Pernil

Ingrediënten:
bruine suiker, gemalen komijn, knoflook, koriander, limoen, olijfolie, ontbeende varkensschouder, oregano, rode wijnazijn, sjalot en water

Soort:
sous-vide
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Thaise gele curry met bloemkool en spinazie

Ingrediënten:
bloemkool, citroengras, curry, currypasta, gedroogde kikkererwten, gele currypasta, gemalen kardemom, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, gember, kaneel, kerriepoeder, kikkererwten, kokosmelk, kurkuma, water, sjalotten, spinazie, knoflook, tempeh, water en zonnebloemolie

Een recept uit Therese Elgquist - Green salads

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Green salads:

Noedelsalade met tamaritofu, zuur van komkommer en pindadressing

Ingrediënten:
agavesiroop, aspergebroccoli, boekweitnoedels, Himalayazout, inmaakazijn, knoflookpoeder, kokosolie, komkommer, lente ui, ongezouten pindas, pindakaas, rijstazijn, tamari, tofu, verse koriander, water, wortel en zwarte rijstnoedels

Keuken:
Aziatisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Bengalese Mihoen

Ingrediënten:
citroen, curry, eieren, groene chilipepers, kerrie, kerriepoeder, knoflook, koolzaadolie, koriander, water, kurkuma, kurkumapoeder, mihoen, pasta, vruchtensap, knoflook, ui, water en zout

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Bengalese Mihoen

Ingrediënten:
citroen, curry, eieren, groene chilipepers, kerrie, kerriepoeder, knoflook, koolzaadolie, koriander, water, kurkuma, kurkumapoeder, mihoen, pasta, vruchtensap, knoflook, ui, water en zout

Recept van Mijn Recepten:

Champignonsoep

Ingrediënten:
allesbinder, champignon, groentebouillon, knoflook, koriander, lente ui, maïzena, peper, water en zure room

Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / voorgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Thaise wontonsoep - geow nam moo

Ingrediënten:
bai pak chee, knoflook, kratiem, lente-ui, maggi, nam pla, olie, paksoi, taugé, thaise vissaus, varkensbotten, varkensgehakt, verse koriander, water, witte peper, wontonvel en zout

Keuken:
Thais
Soort:
vlees / soep/bouillon
Haal meer recepten op...