Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Zeewolf met gestoomde makreel, courgette, tijm en zwarte peper
- Ingrediënten:
- bloem, boter, courgette, makreel, olie, room, tijm, zeewolf, zout en zwarte peperkorrels
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bieslook, bleekselderij, boter, citroensap, dragon, droge witte wijn, ei, fond, kervel, knoflook, laurier, mager rundvlees, melk, nootmuskaat, olie, peper, peterselie, prei, room, rozemarijn, runderbouillon, spek, ui, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Recept van I love food & wine:
Recept uit Koken voor elke dag: