72 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnboterbruine suikercitroencitroensapgemberknoflookkorianderlamsvleeslaosmager rundvleesolijfoliepeperrundvleessambal oeleksesamoliesojasaustijmtrassiuiwaterwortelzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Lunch / avondmaal uit 52 Soepen:

Noedelsoep Met Rosbief En Gemarineerde Groenten

Ingrediënten:
babyspinazie, chilisaus, bruine suiker, gebakken uitjes, gember, lente-ui, lichte sojasaus, limoensap, noedels, oestersaus, bakolie, rosbief, sesamolie, sesamzaad, srirachasaus, knoflook, vleesbouillon en wortel

Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Naamloos gerecht met groente en vlees

Ingrediënten:
amandelen, arachideolie, blanke azijn, bruine basmatirijst, goela djawa, kenarienoten, knoflook, mager rundvlees, maïskorrels, olie, peper, sambal trassi, sperziebonen, taugé, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Tom Kellerhuis - De herenkookclub

Diner / hoofdgerecht uit De herenkookclub:

Steak tartaar

Ingrediënten:
bieslook, cayennepeper, dijonmosterd, eidooier, kappertjesvocht, mager rundvlees, olijfolie, paprikapoeder, poedersuiker, sjalot, tabasco, tomatenketchup en vlees

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gekruid gerecht met rundvlees - sambal goreng daging sapie

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, daoen salam, dikke kokosmelk, djeroek poeroet, dunne kokosmelk, goela djawa, knoflook, laos, mager rundvlees, runderlappen, sambal oelek, tomaat, ui, verse koriander en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Mie met gehaktballetjes - guay teow look-chin

Ingrediënten:
bai pak chee, bleekselderij, gehaktballen, kaneelpijpjes, kardemompeulen, knoflook, kratiem, lichte sojasaus, maggi, nam taan peep, olie, palmsuiker, raak pak chee, rundvlees, steranijs, tarwemie, taugé, verse koriander, verse korianderwortel, water, witte peperkorrels, zoete ketjap en zout

Keuken:
Thais
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Rundvlees met gebakken mihoen - daging sapi dan mihoen

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, djahé, goela djawa, hollandse garnalen, ketjap benteng manis, knoflook, komkommer, mager runderstoofvlees, mager rundvlees, maïzena, mihoen, olie, peper, runderbouillon, sambal oelek, tomaat, ui, verse bieslook, verse garnalen, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
stoofgerecht / vlees / pasta/noodles
Haal meer recepten op...