Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Varkensvlees generaal tong
- Ingrediënten:
- bosui, buikspek, donkere sojasaus, gember, paksoi, rijstwijn en suiker
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bakolie, bruine suiker, citroensap, donkere sojasaus, droge sherry, ei, fijne tafelsuiker, kippenbouillon, knoflook, lichte sojasaus, olie, peper, rijst, rijstwijn, sesamolie, sojasaus, tomatenpuree, ui, varkensbuik, vlees, water, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Mixen mengen malen:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept uit Happy Days met the Naked Chef:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china: