54 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: botercitroensapeigemberketjap manisknoflookkorianderlichte sojasausmaïzenaolierijstazijnrode chilipeperrode wijnrunderbouillonrundergehaktsesamolietomatenpureetomatensauswaterwortelzonnebloemoliezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

Recept uit Wrap 'n roll:

Pannenkoeken met lente-uitjes

Ingrediënten:
bloem, chinese zwarte azijn, knoflook, lente ui, olie, sesamolie, sherryazijn, sojasaus, suiker, wit sesamzaad en zwart sesamzaad

Keuken:
Aziatisch
Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Scholfilet in zoetzure saus

Ingrediënten:
azijn, bloem, groene paprika, maïzena, medium sherry, scholfilet, sojasaus, suiker, tomaat, ui, wortel en zonnebloemolie

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Shung shu yu - Eekhoornvis

Ingrediënten:
bamboespruiten, bloem, frituurvet, gedroogde chinese paddestoelen, karper, kippenbouillon, maïzena, snoek, sojasaus, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, ve-tsin, wijnazijn, zeebaars en zonnebloemolie

Keuken:
Chinees
Soort:
vis
Een recept uit Jean Beddington - A little bite of Beddington

Snack of tussendoortje uit A little bite of Beddington:

Chinese stoombroodjes

Ingrediënten:
bloem, bosuien, chinees vijfkruidenpoeder, chinese gedroogde worstjes, droge gist, honing, maïzena, sesamolie, sojasaus, suiker, tarwebloem, varkensgehakt, water en zout

Keuken:
Chinees
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:

Crepinette van kwartel en groenten

Ingrediënten:
bloem, bosui, chilipeper, chinese champignons, darmnet, donkere sojasaus, ei, gember, kippenbouillon, knoflook, kwartel, olie, peper, pijnboompitten, rijstwijn, sluimererwten, sojasaus, suiker, water, wortel, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Bijgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Midden-Oosterse mix voor couscous

Ingrediënten:
bloem, champignons, courgette, groene peper, ketoembar, knoflook, koriander, maïzena, mangochutney, parmezaanse kaas, runderbouillon, rundergehakt, sojasaus, suiker, tomaat uit blik, tomatensaus en ui

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Recept uit 500 slowcooker recepten:

Bolognesesaus

Ingrediënten:
basilicum, bloem, champignons, knoflook, maïzena, parmezaanse kaas, rode wijn, runderbouillon, rundergehakt, sojasaus, suiker, tomaat uit blik, tomatenpuree, tomatensaus, ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Bijgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Bolognesesaus

Ingrediënten:
basilicum, bloem, champignons, knoflook, maïzena, parmezaanse kaas, rode wijn, runderbouillon, rundergehakt, sojasaus, suiker, tomaat uit blik, tomatenpuree, tomatensaus, ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / voorgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Wontons

Ingrediënten:
bamboescheuten, basterdsuiker, bloem, bosui, gedroogde chinese paddestoelen, kleine gepelde garnalen, margarine, mosterd, mosterdpoeder, peper, rijstazijn, schouderkarbonades, sesamolie, sherry, sojasaus, water, waterkastanjes en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
noedels
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Aardappelschotel Bolognaise

Ingrediënten:
aardappelpuree, basilicum, bloem, champignons, knoflook, maïzena, parmezaanse kaas, rode wijn, runderbouillon, rundergehakt, sojasaus, suiker, tomaat uit blik, tomatenpuree, tomatensaus, ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Bijgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Chilipeper-gehaktsaus

Ingrediënten:
basilicum, bloem, champignons, chilipoeder, knoflook, koriander, maïzena, parmezaanse kaas, rode wijn, runderbouillon, rundergehakt, sojasaus, spaanse peper, suiker, tomaat uit blik, tomatenpuree, tomatensaus, ui en wortel

Keuken:
Mexicaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:

Eirol met aziatische groente

Ingrediënten:
arachideolie, bladspinazie, bleekselderij, bloem, chilipeper, ei, gember, knoflook, korianderblaadjes, lente-ui, olie, rijstwijnazijn, sesamzaad, sojasaus, suiker, taugé, tofu, ui, witte kool, wortel en zoete thaise chilisaus

Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch / groente
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Szechuankip

Ingrediënten:
bloem, chilipeper, donkere sojasaus, gember, groene paprika, kaneel, kippenbout, knoflook, lichte sojasaus, olie, peper, rijstazijn, rijstwijn, rode paprika, steranijs, suiker, ui en water

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Lunch / bijgerecht uit Plenty:

Zoete-aardappelkoekjes

Ingrediënten:
bloem, bosui, boter, citroensap, fijne kristalsuiker, griekse yoghurt, koriander, olijfolie, rode chilipeper, sojasaus, zoete aardappel, zout, zure room en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Eten en zo

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten en zo:

Tempura

Ingrediënten:
bloem, eidooier, garnalen, gember, groenten, koolzuurhoudend water, mirin, sojasaus, suiker en wittewijnazijn

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma - Down to earth

Diner / hoofdgerecht uit Down to earth:

Eend met bosui, taugé en soja-sesamdressing

Ingrediënten:
bloem, bosuitjes, bruine basterdsuiker, citroensap, ei, gembervocht, ketjap manis, limoensap, melk, oestersaus, olie, olijfolie, rode peper, roomboter, sesamzaadjes, sojasaus, tamme eendenborst, taugé en wasabipasta

Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit  - Crumbles en gratins

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:

Pie met kip

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, gember, kippenbout, knoflook, kristalsuiker, melk, olijfolie, prei, quatre épices, rode peper, sojasaus en ui

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte / crumble/gratin
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Burrito's met chilipeper-gehaktsaus

Ingrediënten:
basilicum, bloem, champignons, chilipoeder, kaas, knoflook, koriander, maïzena, parmezaanse kaas, rode wijn, runderbouillon, rundergehakt, sojasaus, spaanse peper, suiker, tomaat uit blik, tomatenpuree, tomatensaus, tortilla, ui en wortel

Keuken:
Mexicaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Ontbijt uit De Shanghai-keuken:

San si juan - Boeddhistische vegetarische tofoerollen

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, bakolie, bakzout, bamboescheuten, bloem, chinkiangazijn, donkere sojasaus, fijne tafelsuiker, gedroogde shii-takes, gedroogde tofuvellen, gekruide stevige tofu, gember, gerookte stevige tofu, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, sesamolie, shaoxingwijn, water en zout

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
vegan / soja
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Heerlijke gerechten om te delen

Bijgerecht uit Heerlijke gerechten om te delen:

Zoete-aardappelkoekjes

Ingrediënten:
bloem, bosui, boter, citroensap, fijne kristalsuiker, griekse yoghurt, koriander, olijfolie, rode chilipeper, sojasaus, zoete aardappel, zout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Een recept uit  - 101 ballen

Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:

Zweedse gehaktballetjes

Ingrediënten:
aardappelpuree, bloem, boter, broodkruim, cranberry's, ei, fijne kristalsuiker, havermoutvlokken, kipbouillontablet, olie, pimentpoeder, roomjus, runderbouillon, rundergehakt, sojasaus, ui, varkensgehakt, witte peper, worcestershiresaus, zout en zwarte peper

Keuken:
Zweeds
Soort:
varkensvlees / rundvlees
Haal meer recepten op...