16 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbasilicumbladpeterseliebotercayennepeperdruivenpitolieeifijn zeezoutgistkaneelknoflooklente-uilimoenmosterdnatuurazijnolieolijfoliepaprikapoederplantaardige oliesuikeruivruchtensapzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Empanadas

Ingrediënten:
ei, eidooier, ansjovis, basilicum, basilicum, mozzarella, cayennepeper, chilivlokken, citroen, druivenpitolie, eidooier, mosterd, fijn zeezout, bloem, knoflook, langoustines, lente-ui, limoen, natuurazijn, paprikapoeder, bladpeterselie, pruimtomaten, reuzel, vruchtensap, sobrasada, gist, water, zonnebloemolie en zwarte olijven

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Empanadas recept - Food and Friends

Ingrediënten:
ei, eidooier, ansjovis, basilicum, basilicum, mozzarella, cayennepeper, chilivlokken, citroen, druivenpitolie, eidooier, mosterd, fijn zeezout, bloem, knoflook, langoustines, lente-ui, limoen, natuurazijn, paprikapoeder, bladpeterselie, pruimtomaten, reuzel, vruchtensap, sobrasada, gist, water, zonnebloemolie en zwarte olijven

Een recept uit Joke Boon - Bonen!

Recept uit Bonen!:

Boerenmuffin met appel & grauwe erwt

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, citroen, ei, friszure appels, gember, grauwe erwten, honing, kaneel, kurkuma, rozijnen, suiker, water, zonnebloemolie en zout

Soort:
zoete hapjes / vegetarisch
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Spaanse keuken:

gamba´s met een krokant korstje

Ingrediënten:
bloem, cayennepeper, citroen, ei, gamba's, peterselie, plantaardige olie en water

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / hartige hapjes / frituur
Een recept uit  - Turkse kookkunst

Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:

Balik köftesi - Visballetjes

Ingrediënten:
bloem, brood, citroen, dille, ei, knolselderij, krenten, paneermeel, peper, peterselie, pijnappelpitten, pimentpoeder, ui, visfilet, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Turks
Soort:
vis
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Ontbijt / lunch / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:

Panettone

Ingrediënten:
boter, citroenrasp, ei, gekonfijte vruchten, gist, meel, rozijnen, suiker, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Europees / Italiaans
Soort:
brood en broodgerecht / zoete hapjes / vegetarisch / feestdagen
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Tunesische beignets van kip

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, citroen, citroensap, ei, extra vergine olijfolie, kipfilet, kippenpoten, knoflook, peper, plantaardige olie, water en zout

Keuken:
Tunesisch / Sefardisch / Joods
Soort:
gevogelte
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Tempura van sardines recept - Food and Friends

Ingrediënten:
aubergines, cayennepeper, citroen, currypoeder, druivenpitolie, eidooier, mosterd, fijn zeezout, fleur de sel, bloem, ingewanden, inktvisinkt, kappertjes, knoflook, lauwwarm water, limoen, natuurazijn, olie, olijfolie, rodewijnazijn, vruchtensap, suiker, gist, verse sardines, versgemalen zwarte peper, zeezout, zonnebloemolie en zwarte olijven

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Tempura van sardines

Ingrediënten:
aubergines, cayennepeper, citroen, currypoeder, druivenpitolie, eidooier, mosterd, fijn zeezout, fleur de sel, bloem, ingewanden, inktvisinkt, kappertjes, knoflook, lauwwarm water, limoen, natuurazijn, olie, olijfolie, rodewijnazijn, vruchtensap, suiker, gist, verse sardines, versgemalen zwarte peper, zeezout, zonnebloemolie en zwarte olijven

Een recept uit Steven Joyce en Rebecca Seal - Istanbul

Recept uit Istanbul:

Havuçlu kek

Ingrediënten:
amandelmeel, boter, citroen, eieren, bloem, gehakt, griekse yoghurt, water, krenten, kristalsuiker, nootmuskaat, plantaardige olie, poedersuiker, bakpoeder, kaneel, zout, walnoten en wortel

Keuken:
Turks
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Kuping Gaja

Ingrediënten:
asem, bloem, bosui, bosuitjes, bouillon, cacao, citroensap, djinten, eieren, fruit, gehakt, gula djawa, juruk purut, kaneel, kemirinootjes, korianderpoeder, knoflook, koekjes, water, lombok, olie, peper, pinda’s, prei, prei, runderbouillon, runderlever, selderij, soepvlees, suiker, tarwebloem, taugé, knoflook, trassi, ui, vanillestokje, vanillesuiker, vlees, water, witte kool, zout en 
zout en peper

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

VIDEO: 4 gangen kerstmenu in 2 uur

Ingrediënten:
azijn, basilicum, bloemkool, citroen, crème fraîche, dressing, ei, eieren, filodeeg, flespompoen, bloem, boter, gemalen komijn, gort, griekse yoghurt, ijs, kastanjes, knoflook, komijn, kruiden, kruidensalade, kurkuma, marinade, zout, munt, olie, olijfolie, paddenstoelen, paprikapoeder, parmezaanse kaas, pasta, peren, peterselie, bladpeterselie, pompoen, rietsuiker, rucola, vruchtensap, spruiten, spruitjes, steaks, suiker, knoflook, tijm, bakpoeder, kardemompoeder, ui, water, waterkers en witte wijnazijn