Recept uit Istanbul:
Pide ekmeği of ramazan pidesi
- Ingrediënten:
- droge gist, bloem, kristalsuiker, water, maïsmeel, melk, nigellazaad, olijfolie, polenta, sesamzaad en zout
- Keuken:
- Turks
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, boter, ei, eidooier, eiwit, feta, fijne kristalsuiker, gedroogde gist, gemalen komijn, instantgist, maanzaad, melk, olijfolie, plantaardige olie, slagroom, suiker, volle melk, water, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Istanbul:
Recept uit Ons bakboek:
Ontbijt uit Anatolië:
Ontbijt uit Culinaria U.S.A.:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Groene burgers:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Groene burgers:
Brunch / lunch uit Karsu's Kitchen:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Groene burgers:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Lunch / bijgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Ontbijt uit Culinaria U.S.A.:
Bijgerecht uit Het Hummus kookboek:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit De Joodse keuken:
Lunch / bijgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Bij de koffie uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Melk & dadels:
Recept uit De Joodse keuken:
Brunch / lunch uit Karsu's Kitchen:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Keukenlab: