Recept uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Pure chocoladetruffels
- Ingrediënten:
- boter, cacao, eierdooiers, melk, poedersuiker, pure chocolade, slagroom en sterke drank
- Soort:
- zoet / bonbons / chocolade
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, basterdsuiker, bloem, chocolade, ei, eidooier, eiwit, fijne kristalsuiker, kaneel, kristalsuiker, melk, sinaasappel, slagroom, stroop, suiker, vanille, vanillesuiker, water, zelfrijzend bakmeel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Home made:
Ontbijt / brunch / lunch / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Diner / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / nagerecht uit Hét bakboek!:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Het gouden bakboek:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Jeruzalem:
Recept van Oh my foodness:
Recept van Sweet Food Lovin:
Recept van Sweet Food Lovin:
Recept van Food & Friends:
Recept van Okoko recepten:
Diner / nagerecht uit Mediterrane Odyssee:
Recept van Patesserie:
Recept van Patesserie:
Recept van Oh My Dish:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Home Made winter:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept uit Roger Van Damme desserts:
Recept van Patesserie:
Recept van Patesserie:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Home made:
Recept uit Roger Van Damme desserts: