Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Ingriyi - Zoetzuur vlees met aubergine
- Ingrediënten:
- aubergines, lamsvlees, peper, rundvlees, suiker, tamarindepasta, tomaten, ui en zonnebloemolie
- Keuken:
- Sefardisch / Joods / Iraaks
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, biefstuk, boter, bruine basterdsuiker, bruine suiker, citroen, citroensap, gember, kaneel, knoflook, komijn, komkommer, laos, olie, olijfolie, peper, rundvlees, sjalot, sojasaus, trassi, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit De zomerkeuken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Creative chef:
Lunch / buffet / bijgerecht / avondmaal uit Hoe te eten:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Oh My Dish:
Recept uit De Thaise keuken:
Recept uit De Thaise keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Baru Belanda:
Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit De Thaise keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het Bali kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking: