Diner / hoofdgerecht uit Vegeterranean:
Empadinhas
- Ingrediënten:
- bechamelsaus, bladpeterselie, bloem, boter, ei, extra vergine olijfolie, groene olijven, palmhart en sjalot
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- quiche / beslag/deeg / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | amandel, aubergine, bechamelsaus, bladerdeeg, bloem, boterdeeg, cayennepeper, champignon, cheddar, citroen, droge witte wijn, ei, knoflook, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalot, tarwebloem, ui, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Vegeterranean:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Lunch / bijgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spanje:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Picknick / brunch / lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Arabia: