Diner / nagerecht / dessert uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Profiteroles met ijs en chocolade
- Ingrediënten:
- bloem, boter, chocolade, eieren, kristalsuiker, melk, slagroom, vanilleroomijs, water en zout
- Soort:
- zoet / chocolade
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | abrikozenjam, bakpoeder, bloem, cacao, chocolade, custardpoeder, deeg, ei, eidooier, eiwit, gelatine, gist, koekjes, koffie, melk, noten, poedersuiker, room, slagroom, suiker, taart, tarwebloem, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / nagerecht / dessert uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Recept van Patesserie:
Recept van Patesserie:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Ontbijt / brunch / lunch / snack of tussendoortje uit A propos bistro:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / nagerecht uit Het insectenkookboek:
Ontbijt / bij de koffie uit Brood - 100 internationale recepten:
Diner / nagerecht uit Portfolio:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Het gouden bakboek:
Snack of tussendoortje uit Het gouden bakboek:
Recept uit Italiaanse patisserie:
Bij de koffie uit Bakboek:
Diner / nagerecht uit Patisserieboek:
Diner / nagerecht uit Het beste van Roger van Damme:
Recept van Patesserie:
Recept van Patesserie:
Recept van Patesserie:
Recept van Patesserie:
Recept van Betty's Kitchen: