Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:
Tompoes van boekweitflensjes en zalm met dille
- Ingrediënten:
- boekweitflensjes, citroensap, crème fraîche, dille, gerookte zalm, peper en zout
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, boter, citroen, citroensap, crème fraîche, ei, gerookte zalm, grof zeezout, knoflook, komkommer, kruiden, melk, mosterd, olie, olijfolie, peper, peterselie, room, slagroom, suiker, ui, vis, zalmfilet, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:
Recept van I love food & wine:
Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:
Diner / voorgerecht uit Allerkerst:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Lunch uit Het complete keto-dieet kookboek:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept van Okoko recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Nigella Express:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Koch!:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van Food & Friends: