Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, cayennepeper, citroensap, courgette, ei, gember, knoflook, komkommer, koriander, olie, oregano, peper, peterselie, plantaardige olie, rode paprika, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / lunch / voorgerecht uit #watetenwevandaag:
Brunch / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht / tussengerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept uit Grillen:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Grillen:
Recept uit Grillen:
Bijgerecht uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Wokken met Ming: