Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Biefstuk met gember
- Ingrediënten:
- biefstuk, gember, knoflook, maïzena, peper, sherry, sojasaus, suiker, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, boter, bruine basterdsuiker, bruine suiker, citroensap, droge sherry, ei, groene paprika, kipfilet, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, oestersaus, olie, peper, rijstazijn, rode paprika, sesamolie, sherry, sojasaus, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:
Diner / nagerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Crumbles en gratins:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Bijgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Bijgerecht uit Indonesie:
Bijgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Bijgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit Anatolië:
Bijgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:
Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:
Diner / nagerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Gesund Geniessen:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Bijgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Food for thought:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek: