Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Ragoût van vis
- Ingrediënten:
- appel, bloem, boter, brood, kerriepoeder, nootmuskaat, peper, peterselie, tijm, ui, vis, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- bouillon / vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappelmeel, ansjovis, appel, appelazijn, bechamelsaus, bladerdeeg, bladpeterselie, bleekselderij, boter, brood, citroen, ei, kerriepoeder, knoflook, koriander, laurier, lente-ui, limoen, olijfolie, rode ui, tijm, ui, zeezout, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 101 ballen:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hoe dan?!:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 101 ballen:
Diner / voorgerecht uit Spaans:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek: