Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Bunyols de bacalla: zoutevisbeignets met peterselie en knoflook
- Ingrediënten:
- aardappel, aioli, bloem, ei, gedroogde zoutevis, knoflook, laurierblad, olijfolie en peterselie
- Keuken:
- Spaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, basilicum, bieslook, bladpeterselie, boter, cayennepeper, citroen, citroensap, crème fraîche, ei, frituurolie, gehakt, gerookt paprikapoeder, gist, kaas, kikkererwten, knoflookboter, knoflookmayonaise, laurier, olijfolie, peper, ui, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Amuse / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:
Recept van Oh my foodness:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Lunch / snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Spaans:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends: