Recept uit De Thaise keuken:
Auberginesalade met garnalen en eieren
- Ingrediënten:
- aubergine, ei, gedroogde garnaal, knoflook, limoensap, palmsuiker, rode pepers, sjalot, thaise vissaus en verse koriander
- Keuken:
- Thais
- Soort:
- salade
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, arachideolie, bloem, bruine basterdsuiker, citroensap, gember, ketjap benteng manis, komkommer, kool, olie, olijfolie, palmsuiker, pindakaas, sambal oelek, sjalot, sperziebonen, taugé, tomaat, ui, water, wortel, zoete indonesische sojasaus, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De Thaise keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Lunch / buffet / lunchgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Diner / voorgerecht uit Baru Belanda:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Amuse / diner uit Asperges - verrukkelijk veelzijdig:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Thaise keuken:
Bijgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty: