Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, fruit, gehakt, groente, honing, knoflook, komkommer, olie, peper, prei, rietsuiker, tomaat, tomatenpuree, ui, vet, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / lunchgerecht uit Filippijnen:
Bijgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept uit de snelle keuken:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Keukendagboek 2:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: