Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Ping tang yuan ti - Roodgestoofe varkenspoot met bruine suiker
- Ingrediënten:
- bruine suiker, gember, sojasaus, ui, varkenspoot en zonnebloemolie
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, gember, knoflook, koriander, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, rode paprika, sojasaus, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Bijgerecht uit Smokey goodness:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Bijgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit Sous vide:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van Oh My Dish:
Recept uit NAJAT:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Food for thought:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Mavis kookt:
Bijgerecht / basisrecept uit Cocina Nueva:
Bijgerecht uit 500 slowcooker recepten: