Recept uit Lidya Winkels kookboek:
Gepocheerde eieren in roomsaus
- Ingrediënten:
- ei, franse dragonmosterd, melk, nootmuskaat, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, room, voorgerecht en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / boter en olie / meel
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, bouillon, citroen, citroensap, crème fraîche, eidooier, eiwit, frituurolie, knoflook, melk, mosterd, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, slagroom, ui, water, witte peper, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Lidya Winkels kookboek:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Brunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Snack of tussendoortje uit Patisserieboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Cajun koken:
Brunch / diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Gemüse! :
Recept uit Gemüse! :
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Hip Holland:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Een kookboek.: