44 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercayennepepereiwitgehakthalf-om-halfgehaktketchupknoflookolieolijfoliepaprikapeterselierijstrode paprikasaliespecerijensuikertarwebloemtomatenpureeuivetwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Sabine Koning

Recept van Oh my foodness:

Tomatengehaktbrood

Ingrediënten:
cherrytomaatjes, ei, gehakt, knoflook, oregano, paneermeel, paprikapoeder, peper, rode ui, tomatenpuree en zout

Een recept uit Sabine Koning

Recept van Oh my foodness:

Mexicaans gehaktbrood

Ingrediënten:
chilisaus, ei, half-om-halfgehakt, honing, ketchup, koriander, paneermeel, paprikapoeder, peper, tabasco, tomatenpuree, verse knoflook en zout

Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Gevulde kip

Ingrediënten:
boter, champignon, ei, ganzeleverpastei uit blik, kip, paneermeel, paprikapoeder edelsusz, pistache, tijm, witte peper en zout

Keuken:
Europees
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Gevuld kalkoenfiletgebraad met paprika's

Ingrediënten:
champignons, eierdooiers, kalkoenfiletgebraad, kippenbouillon, olie, paneermeel, paprikapoeder, paprika's, peper, peterselie, room, salie, sjalotje, ui, vetstof, vleestomaten en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Kippenpastei

Ingrediënten:
boter, champignons uit blik, ei, eidooier, kip, kippenlever, oregano, paneermeel, paprikapoeder, pastei-korstdeeg, peper, rauwe ham, salie, ui en zout

Keuken:
Duits
Soort:
kalfsvlees / hartige taarten, pasteien en pizza’s
Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:

Goulashkroketten - Jonah Freud

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, ei, gelatine, knoflook, paneermeel, paprikapoeder, peper, rode paprika, runderbouillon, runderlappen, tomatenpuree, ui en zout

Keuken:
Nederlands
Een recept uit Anne Wilson - Cajun koken

Diner / hoofdgerecht uit Cajun koken:

Aubergine gevuld met zeevruchten

Ingrediënten:
aubergine, bloem, boter, cajungroente, cayennepeper, citroenpeper, ei, frituurolie, garnalen, krab, lente-ui, paneermeel, room, roux, sint jakobsschelpen, tomatenpuree, witte peper, zoet paprikapoeder en zwarte peper

Keuken:
Cajun
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Karen van Winkel, Lynn de Schuyter en Sieglinde Michiel - Bake Off Vlaanderen

Snack of tussendoortje uit Bake Off Vlaanderen:

worstenbroodjes

Ingrediënten:
boter, ei, eieren, half-om-halfgehakt, look, margarine, melk, olijfolie, paneermeel, paprikapoeder, patisseriebloem, peper, sjalot, suiker, gist en zout

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Appel-gehaktrol

Ingrediënten:
appelen, bieslook, bladerdeeg, cayennepeper, eieren, gehakt, kerriepoeder, paneermeel, paprikapoeder, peper, peterselie, ui en zout

Soort:
vlees
Een recept uit Arnold Van Huis, Henk Van Gurp, Marcel Dicke en Henk van Gurp - Het insectenkookboek

Lunch / snack of tussendoortje uit Het insectenkookboek:

Chebugschichi

Ingrediënten:
ananas, chilipoeder, ei, groene krulsla, hamburgerbroodjes, ketchup, knoflook, komkommer, mayonaise, meelwormen, mosterd, olie, olijfolie, paneermeel, paprikapoeder, rode paprika, rode ui, rundergehakt, ui, yoghurt, zout en zwarte peper

Soort:
insecten
Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:

Rijstcroquetten 3 - Peet & Janssen, 1960

Ingrediënten:
bacon, bloem, ei, eiwit, frituurvet, gehakt, ham, kappertjes, lever, paneermeel, paprika, peper, peterselie, rijst, rookvlees, tomatenpuree en zout

Keuken:
Nederlands
Een recept uit Martine

Recept van Duizenden1dag:

Sausage rolls of mini saucijzenbroodjes

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, boter, cayennepeper, ei, half-om-halfgehakt, ei, ketjap, melk, nootmuskaat, paneermeel, paprikapoeder, sjalotje, zout, soezenbeslag, witte peper, worcestersaus en zout

Een recept uit Ursula Strik

Recept van Miss Fromage:

Kofta

Ingrediënten:
courgette, ei, gehakt, gemalen beschuit, ui, kaneel, knoflook, olijfolie, oregano, paneermeel, paprikapoeder, suiker, tijm, tomatenblokjes, peper en zout

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made zomer

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Home made zomer:

Crabcakes met frisse citrus-tomatenmayo

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, bleekselderij, boter, broodkruim, citroen, crème fraîche, ei, eidooier, gerookt paprikapoeder, krabvlees, olie, paneermeel, peper, tomaten, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
mosterd
Haal meer recepten op...