Recept uit De kunst van het koken:
Champignon-roomsaus met eidooiers
- Ingrediënten:
- champignons, eidooier, lente-ui, madeira, maïzena, marc de bourgogne, olie, peper, port, sjalot, slagroom, smoorvocht van ham en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, ei, gruyère, knoflook, lente-ui, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, room, spinazie, tijm, ui, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht van Vier seizoenen koken met Gartine:
Lunch / snack of tussendoortje uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Snack of tussendoortje uit Meer brood uit eigen oven:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis in de keuken:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Hip Holland: