326 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotereigembergroentebouillonknoflooklente-uiolieolijfoliepaddestoelparmezaanse kaaspeperpeterseliesesamoliesjalotsojasaussuikertijmwaterwortelzeezoutzonnebloemoliezwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Gesmoorde tofoe met aubergine en shiitake

Ingrediënten:
arachideolie, aubergine, chilipasta, donkere sesamolie, gemberwortel, groentebouillon, knoflook, koriander, lente ui, peper, sesamzaad, shiitake, sojasaus, tofu en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Pasta met pompoen, salie & shiitake

Ingrediënten:
balsamicoazijn, flespompoen, kaas, olijfolie, pitten, pompoenpitten, salie, shiitakes, spaanse peper, knoflook, ui, volkorenpasta, zeezout, zongedroogde tomaten en zwarte peper

Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Avondmaal uit Noedels:

Gebakken noedels ui Singapore

Ingrediënten:
bladpeterselie, gele bonensaus, gember, kastanjechampignons, knoflook, krabvlees, lente-ui, lichte sojasaus, mager varkensvlees, pindaolie, rijststokjes, rode chilipeper, scampi, shii-take, sjalot, tomatenpuree, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gesauteerde paddestoelen met ui-variatie

Ingrediënten:
boter, gedroogd eekhoorntjesbrood, lente-ui, olijfolie, paddenstoelen, peterselie, sjalot, ui, witte wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gebakken paprika en ui Aziatische stijl

Ingrediënten:
arachideolie, champignons, druivenpitolie, gele paprika, gember, koriander, maïsolie, rode paprika, shiitake, sojasaus, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Kim MacLean - Tajine

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Tajine:

Tajine van herfstgroenten (portobellochampignons, shii-take, ui, meiraap, aardappel en pompoen)

Ingrediënten:
gemalen chilipeper, gemalen geelwortel, gemalen kardemom, gemalen koriander, gemberpoeder, groentebouillon, knoflook, koolrabi, meiraap, nootmuskaat, olijfolie, peper, plantaardige olie, pompoen, portobellopaddestoelen, shiitake, ui, vastkokende aardappel, verse salieblaadjes en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
tajine / veganistisch / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Koreaanse paddestoelensoep

Ingrediënten:
champignons, donkere sesamolie, gedroogde funghi porcini, gedroogde shiitake, groentebouillon, knoflook, lente-ui, paddenstoelenbouillon, shiitake, sojasaus, zijdetofu, zout en zwarte peper

Keuken:
Koreaans
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Mushroom Puree

Ingrediënten:
cantharel, eekhoorntjesbrood, geklaarde bruine boter, morieljes, porcini, portobello, shiitake, sjalot, water en zout

Soort:
paddenstoelen
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Recept uit De Shanghai-keuken:

Vulling voor achtschatten-kalebaseend

Ingrediënten:
bakolie, bamboescheuten, chinese gepekelde ham, donkere sojasaus, gedroogde shii-takes, gember, groene sojabonen, kipfilet, kleefrijst, lente-ui, lichte sojasaus, lotuszaden, spaanse gepekelde ham en zout

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
gevogelte
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Jook

Ingrediënten:
donkere sesamolie, gember, pinda, koriander, kortkorrelrijst, lente-ui, shiitake, sojasaus en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Haal meer recepten op...