Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Brabantse spaghetti
- Ingrediënten:
- boter, eidooier, gedroogde ham, harde tarwebloem, prei, slagroom en truffel
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bacon, bieslook, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, champignon, durum tarwemeel, eekhoorntjesbrood, groentebouillon, knoflook, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, sjalot, spinazie, tomatensaus, truffel, ui, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Recept uit Het ATAG kookboek:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken: